Welkom bij KleurrijkWonen ProjectenHier leest u alles over nieuwbouw en onderhoud

Handleiding Mett App

Notificaties op je smartphone, niet in je mailbox!

De app is dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen onze organisatie/community/platform/etc. Ook kun je makkelijk reageren of iets opzoeken. Dus zorg ervoor dat je de app snel installeert. We leggen je uit hoe het werkt.

Hoe installeer ik de app?

 1. Installeren gaat eenvoudig via Google Play of de App Store. Klik op een van de buttons hieronder:
    
  Je kunt de Mett-app uiteraard ook zoeken via jouw telefoon:

  * Let op: Als je de app zelf zoekt in de appstore, kies dan niet de Mett-login app, maar de gewone Mett-app met het zwarte Mett-logo. 
 2. Nadat je de app geïnstalleerd hebt, zie je onderstaand scherm. Vul hier bij 'Internetadres' de volgende url in kleurrijkwonen-projecten.nl en bij het e-mailadres en wachtwoord je eigen inloggegevens.
 3. Vervolgens kom je in het startscherm. Hier zie je de laatste geplaatste berichten:
 4. Je kunt via de vier iconen onderaan snel de Updates, het Smoelenboek, de Agenda en jouw Favorieten vinden.

  In het platform kunnen meerdere smoelenboeken staan, maar in de Mett-app toont het smoelenboek alleen die personen uit de smoelenboeken waarvoor jij kijkrechten hebt. 

Volg pagina's en stel notificaties in

In het platform kun je pagina's volgen. Voor elke toevoeging, wijziging of reactie ontvang je vervolgens een notificatie op je smartphone. Tip: stel notifcaties zo in dat je deze via jouw telefoon krijgt. Je doet dit via het profielicoon rechtsbovenaan en vervolgens klik je op 'Instellingen' en dan op 'Notificatie instellingen'. 
 

 

Cookie-instellingen