Flexwoningen Fie Sijbrantstraat Culemborg14 flexwoningen in de wijk Parijsch

Flexwoningen Fie Sijbrantstraat Culemborg

In het westen van Culemborg, in de wijk Parijsch zijn 14 flexwoningen gebouwd aan de Fie Sijbrantstraat. Een uniek en duurzaam project. Deze woning staan voor 15 jaar waarna ze verplaatst worden naar een andere locatie. De woningen zijn door Heijmans ontwikkeld. 

De woningen zijn Bijna Energieneutraal Gebouwd (BENG). Dat betekent, dat de woningen zeer energiezuinig zijn. De woningen zijn goed geïsoleerd en hebben een energiezuinige installatie. Zonnepanelen wekken energie, die u meteen in de woning kunt gebruiken. U kookt elektrisch en de woningen hebben geen gasaansluiting.

We verwachten in maart 2024 de woningen te kunnen verhuren. Wanneer de woningen precies in de verhuur gaan, hangt af van het nutsbedrijf voor het aansluiten van de stroom. 

De woningen zijn flexwoningen. Dit betekent dat de woningen voor een periode van 15 jaar staan. Daarna worden ze afgebroken en op een andere plek hergebruikt. U kunt deze woningen dus maximaal voor 15 jaar huren. Het huurcontract eindigt na 15 jaar. U moet dan zelf voor een vervangende woonruimte zorgen en u heeft geen recht op een verhuiskostenvergoeding.

Vragen?

Neemt u gerust contact op met onze projectconsulent Corrine de Lorijn. Zij is te bereiken van maandag t/m donderdag via telefoonnummer 0345 - 596 290 of stuurt u haar een email c.delorijn@kleurrijkwonen.nl

Voor (toekomstige) huurders

Ben jij (toekomstig) huurder? Klik op 'Registreren' voor meer contactmogelijkheden.

✓ Stel jouw vraag aan anderen 
✓ Blijf op de hoogte
✓ Maak kennis met de buren

Registreren   Inloggen 

 

 

 

Het laatste nieuws

 

 
    Cookie-instellingen