Nieuwbouw Burgemeester van Welderenstraat Tiel

Aan het herstructureringsproject Burgemeester van Welderenstraat in Tiel wordt hard gewerkt. De laatste huurder is verhuisd en in de woningen wonen nu tijdelijke bewoners van AdHoc. Dit betekent dat de herhuisvesting van alle bewoners (32 woningen) tot een goed einde is gekomen. De voorbereidingen voor de sloop en nieuwbouw zijn in volle gang. De 60 nieuwbouwwoningen worden straks op Woongaard aangeboden op de website www.woongaard.com. Dit aantal nieuwbouwwoningen is goed nieuws voor woningzoekenden, die hard op zoek zijn naar een woning. De woningzoekenden dienen wel ingeschreven te zijn bij www.woongaard.com. Op deze website treft u ook meer informatie aan over het toewijzen van sociale huurwoningen.

Bestemmingsplan

Voor de Burgemeester van Welderenstraat ligt het plan om de 32 verouderde maisonnettes te slopen en hiervoor in de plaats 60 hoogwaardige appartementen voor de sociale huur te realiseren. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is een bestemmingsplanprocedure doorlopen. Het ontwerp bestemmingsplan heeft van 23 november 2022 tot en met 4 januari 2023 ter visie gelegen. Hierop zijn vijf zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is op 28 juni 2023 gewijzigd vastgesteld.

Omgevingsvergunning

Voor de nieuwbouw van 60 appartementen verdeeld over 3 gebouwen met daaronder een stallings­garage is op 21 december 2023 een omgevingsvergunning ingediend.  

Aanmelden community

Ben jij (toekomstig) huurder? Klik op 'Registreren' voor meer contactmogelijkheden.

✓ Stel jouw vraag aan anderen 
✓ Blijf op de hoogte
✓ Maak kennis met de buren

Registreren   Inloggen 

 

 

 

Contactpersoon

Heeft u vragen over dit project? Neemt u gerust contact op met projectconsulent Rabia Elmarchouhi. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0345) 596 288 of via de mail naar r.elmarchouhi@KleurrijkWonen.nl

 
  

 

Het laatste nieuws

 

 
    Cookie-instellingen