New Horizon

De 32 woningen worden door New Horizon gesloopt. New Horizon is een bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld. Ze doen dit door oude gebouwen op een slimme manier af te breken.

New Horizon is een bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld. Ze doen dit door oude gebouwen op een slimme manier af te breken. Hierbij halen ze de bruikbare materialen eruit, zodat deze weer in nieuwe gebouwen gebruikt kunnen worden. Dit heet 'Urban Mining' en het is goed voor het milieu.

Het bedrijf heeft ook een speciaal project met stenen van de Domtoren in Utrecht. Ze maken nieuwe bakstenen van het oude puin. Deze bakstenen worden dan gebruikt om nieuwe, duurzame gebouwen te maken in Utrecht.

New Horizon werkt samen met andere bedrijven om nog meer herbruikbare producten te maken. Ze willen laten zien dat je mooie dingen kunt bouwen zonder het milieu te schaden. En het mooie is, het kost niet meer dan de gewone manier van bouwen.

Dus, New Horizon helpt om de bouwwereld te veranderen. Ze maken gebruik van wat we al hebben om nieuwe dingen te maken. Dat is slim en goed voor onze toekomst.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen